Prihlásenie

Vitajte v Humno Kempe u rezbára, kde sa stretáva čaro prírody s láskou k drevu a k drevorezbe. Tento jedinečný kemp ponúka dokonalý únik z mesta do záhrady s možnosťou objavovať krásu tradičného remesla.

Naše “Humno u rezbára” sa nachádza  medzi mestami Piešťany a Nové Mesto nad Váhom  v malebnej dedinke Podolie. Ak sa rozhodnete pre kempovanie u nás, môžete vidieť naživo ako vznikajú  rezbárske  diela motorovou pílou, pretože kúsok od nášho  humna mám  dielničku,  kde sa tejto práci  venujem.

Organizujeme tiež workshopy, kde sa môžete naučiť základy drevorezby pod mojim vedením. Ďalej Vás v našom humne čakajú ovocné stromy, okrasná záhrada  doplnená mojimi  sochami. Pre deti tu máme detské ihrisko  s hračkami, trampolínu, basketbalový kôš, futbalovú bránu, bedminton a iné.

Taktiež  tu máme k dispozícií bazén, vonkajšiu sprchu, lehátka, miesto na opekanie, suché WC. Parkovanie je možné  priamo  v oplotenom areáli humno kempu. Ten nám strážia naši dvaja štvornohý miláčikovia. V blízkosti miesta na kempovanie sa nachádza hosťovský dom  s kuchynkou, WC a spoločenskou miestnosťou. Pre hostí  máme pripravené tipy na výlety, atrakcie, obchody a pod. Napríklad veľkým lákadlom je kúsok od nás Park miniatúr, Čachtický hrad, Beckovský hrad, Tematín.

Okolitá oblasť je veľmi  vhodná pre pestovanie cykloturistiky a priamo cez Nové Mesto nad Váhom smerujú viaceré cyklotrasy. Príkladom je Važšká cyklomagistrála s dĺžkou 120km, ktorá  sa začína v Piešťanoch  a končí  v Žiline.  Popri týchto mestách Vám umožní spoznať aj hrady v Beckove, Čachticiach a Tematíne v prípade záujmu sa z nej môžete dať aj na Kopaničiarsku cyklomagistrálu. Podobnou dĺžkou a náročnosťou sa vyznačuje tiež Malokarpatská cyklomagistrála, vďaka  ktorej spoznáte dopodrobna nielen okres Nové Mesto nad Váhom  ale aj celé Malé Karpaty až po Vysokú pri Morave, kde je záver tejto cyklotrasy. Taktiež je u nás možnosť zapožičať bicykle. A Prečo si vybrať náš Humno Kemp u rezbára?

Spojenie prírody a umenia robí náš kemp jedinečným miestom, kde môžete relaxovať a zároveň sa obohatiť kultúrnym zážitkom. Každý hosť je pre nás dôležitý. Poskytujeme individuálny prístup a snažíme sa vyhovieť všetkým vašim požiadavkám.

Náš kemp je ideálny pre rodiny s deťmi, páry aj väčšie skupiny, ktoré hľadajú nezabudnuteľný zážitok. Rezervujte si svoj pobyt v Humno Kempe u rezbára a zažite spojenie prírody a umenia na vlastnej koži.  Tešíme sa na vašu návštevu.


Aktivity v okolí

rybárčeniekúpanie/plávaniehubárčenie
turistikabicyklovanienávšteva pamiatok

Pravidlá

Príchod: podľa dohodyPo príchode: stretnutie s majiteľmi
Odchod: podľa dohodyDomáce zvieratá: ÁNO

Čo nájdeš na humne

Ceny

Maximálny počet ľudí na humne je 20. K dospozícii sú 4 kempovacie miesta.

  • Dospelá osoba na noc cez týždeň
    15,00 €
  • Dospelá osoba na noc cez víkend
    20,00 €

Poloha

Pridaj recenziu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Hodnota za peniaze

Overené humno

Rezervácia

Počet osôb 1
Počet osôb
Máš kupón?
Kupón bol pridaný
Prihlás sa a rezervuj

Volam sa Jozef Chromek a som rezbar.
Byvam v obci Podolie,v rodinnom dome s velkou zahradou.
Svoju rezbarsku cinnost vykonavam doma v blizkosti humna,ktore chceme ponukat ako humnokemp.
Mozno aj tato moja rezbarska praca by zaujala navstevnikov,kde by mohli vidiet ako taka praca s drevom a vyroba drevenych soch vyzera.